Over ons

krant van de aarde

Wat is de Krant van de Aarde?

De Krant van de Aarde is een positief en redactioneel onafhankelijk medium. Authenticiteit, innovatie en natuur zijn thema’s waar de krant voor staat. De krant biedt lezers inspiratie waarmee ze hun vanzelfsprekend duurzame leefstijl invulling kunnen geven.

Terugkerende rubrieken zijn voeding, gezondheid, wonen, vrije tijd, cultuur en mode. Naast inspirerend is de Krant van de Aarde spraakmakend op het gebied van duurzaamheidskwesties.

Distributie

Verspreid via een netwerk van zo’n 500 duurzame bedrijven:
natuurvoedingswinkels, groente speciaalzaken, supermarkten, horeca en met de Odin Groentetas. Daarnaast ligt de krant op beurzen en andere plekken waar duurzaamheid centraal staat, zoals duurzame reisbureaus, wereldwinkels en overheidsinstellingen. Donateurs van stichting Dag van de Aarde ontvangen de krant thuis in de bus.

Lezersprofiel

De lezer van de Krant van de Aarde vindt duurzaamheid vanzelfsprekend, is 35+, is overwegend vrouw, verdient gemiddeld tot boven modaal en is hoog opgeleid. Ze is geïnteresseerd in een mix van authenticiteit en innovatie.

Onze partners

Natudis Nederland BV, Odin Estafette BV, De Zaai Ster VOF, Stichting Wereldwinkels, Stichting Demeter, De Vogelbescherming, Landschapsbeheer Nederland, Heerlijkheid Mariënwaerdt, Gaaf Groen.