Top

Onverwachte combinaties in de lente- en zomercollectie van ZILCH

Tekst en Beeld: Zilch en watMooi

ZILCH verrast het komende seizoen met onverwachte combinaties, uitgesproken motieven en levendige kleuren voor gewaagde outfits. Colour block met felle effen kleuren of combineer ton sur ton met verschillende natuurlijke materialen. Must haves voor dit seizoen zijn de geblokte motieven en de zwoele bloemenprints.

Een feest van kleuren

Ook in het lente- en zomerseizoen van 2022 valt er weer genoeg opvallends te beleven, zoals de geblokte ‘Checkers Disco’ jas en de viscose ‘Hawaii Disco’ jurk met zomers bloemenmotief.

Bij ZILCH is ieder seizoen een feest van motieven en kleuren. Neem bijvoorbeeld de krachtige kleur ‘Disco’, gecombineerd met een neutraliserend ‘Vanilla’ – dit kleurenthema speelt een grote rol in de nieuwe collectie.

Combineer verschillende stijlvolle prints en de grote bloemmotieven voor een straaltje zonneschijn waar je maar komt.

Kijk verder op watMooi.nl

ZILCH logo in foto
Cloud9 - verkleind

Maak kennis met CLOUD9, het broekenmerk uit de studio’s van Zilch

Creëer je eigen, kleurrijke zomer-look met denims & basics van de beste kwaliteit stoffen

Het Nederlandse broekenmerk CLOUD9, introduceert een kleurrijke nieuwe collectie damesbroeken voor de lente en zomer van 2022. Tijdloze denims, comfortabele katoenen jumpsuits, gekleurde twills, linnen shorts en limited editions – allemaal uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteit stoffen.

De collectie sluit qua kleur en modellen naadloos aan op de collectie van grote zus ZILCH. Door CLOUD9 te combineren met de uitgesproken prints en kleuren van ZILCH, creëer je moeiteloos je eigen, unieke zomer-look!

Kijk voor meer informatie op www.cloud9fashion.com 

Over ZILCH
ZILCH is een familiebedrijf met het hoofdkantoor in Amsterdam. Het merk is ruim 30 jaar geleden begonnen in een klein vintagewinkeltje in het centrum van Amsterdam. In 1989 startte ZILCH met de productie van oversized blouses in pure zijde en door de jaren heen groeide het bedrijf. Met een team van nichtjes, een neef en andere enthousiastelingen maken zij nu twee complete collecties per jaar. De betekenis van het woord ‘ZILCH’ mag dan wel nada of noppes zijn, het is inmiddels uitgegroeid tot een solide en divers merk met eigen brandstores en verkooppunten door heel Europa.

Duurzaam & toekomstbestendig
ZILCH streeft naar collecties die tijdloos, van hoge kwaliteit en dus duurzaam zijn. Er worden alleen stoffen van natuurlijke oorsprong gebruikt, zoals Bamboo, Linnen, Viscose, Lenzing™, Ecovero™, en organisch katoen. Deze stoffen worden geproduceerd in fabrieken die milieuvriendelijke kleurstoffen gebruiken. Alle fabrieken waarmee ze werken, produceren volgens de International Labour Standards. Elk seizoen bezoeken ze hun fabrieken in Turkije, Portugal, Azië en Griekenland en hebben ze nauw contact met hen tijdens het productieproces.

Kijk voor meer informatie op www.zilch.nl

Wat vindt u van dit artikel?